eur:
385.37
usd:
355.01
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin
Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa a harmadik gól után a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Magyar focicsoda, a 72 éves Szoboszlai Dominikkal

Nagyjából három hónap múlva elkezdődik az idei labdarúgó-Európa-bajnokság, amelyen a magyar válogatott is szerepel

A Georgian Footy nevű X-oldal azt kérte a mesterséges intelligenciától, hogy 2100-ig tippelje meg, mely csapatok lesznek aranyérmesek az Eb-n. A bejegyzésből kiderül, hogy 2072-ben örömünnep lehet hazánkban, hiszen az Al úgy véli,

ekkor Magyarország nyeri a kontinensviadalt.

A mieink a mesterséges intelligencia jóslata szerint a döntőben az angolokat fogják két vállra fektetni - írja az nb1.hu.

Nemzeti együttesünk egyébként az idei Eb-n a házigazda németekkel, a skótokkal és a svájciakkal találkozik majd a csoportkörben.

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×