eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Worn Soccer goal in the countryside
Nyitókép: Thomas Winz/Getty Images

Elege lett az alázásból a megyei csapatnak, levonultak a pályáról

Megelégelték a sok kapott gólt.

A Csongrád-Csanád Vármegyei IV. osztály Tisza-Maros csoport 15. fordulója nem mindennap látott különbséget hozott az eredményt és a játékot tekintve – számolt be a promenad24.hu alapján az nb1.hu.

Az Eperjes szombaton, hazai pályán gólparádét bemutatva nyert a Kübekháza ellen. A 6-0-s félidő után nem vett vissza a tempóból a hazai együttes és a 75. percben már 14-0-ra vezetett az enerváltan futballozó vendég csapat ellen.

A TrollFoci információi szerint a Kübekháza játékosai a 14. bekapott gólt követően elhagyták a játékteret, megelégelvén a két csapat közti tetemes különbséget. A hazaiak közül Kabai ötször, Fazekas és Vincze háromszor talált az ellenfél kapujába.

Az Eperjes jelenleg harmadik, a Kübekháza utolsó a tabellán.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Indiában pénteken kezdődött meg a világ legnagyobb általános választása, amelyen közel 1 milliárd választásra jogosult adhatja le a szavazatát. A rendkívüli méretek miatt ezt a szokásosnál sokkal hosszabb időkeretben bonyolítják le, összesen hat héten keresztül zajlik a voksolás, eredményekre csak júniusban lehet majd számítani. A döntés nem könnyű, ugyanis számos olyan tényező van, amely befolyásolhatja a választók döntését. Elemzésünkben összeszedjük, hogy mi motiválhatja most az indiai szavazókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×