eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
LONG BEACH, CA - JUNE 27:  An underwater view of the tip of sprint between Australia and Kazakhstan in the seventh place game during the 2004 FINA Womens Water Polo League Super Final on June 27, 2004 in Long Beach, California.
Nyitókép: Donald Miralle/Getty Images

A Brescia otthonában is nyert a Ferencváros

A Ferencváros második mérkőzését is megnyerte a férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntős csoportkörében: a magyar bajnokcsapat 11-9-re diadalmaskodott az olasz Brescia vendégeként.

A szerdai összecsapás egészen a negyedik negyed hajrájáig rendkívül szoros volt, az FTC azonban az utolsó két és fél percet 3-1-gyel hozta le, aminek köszönhetően diadalmaskodott. A zöld-fehérek először tudtak nyerni a Brescia vendégeként.

Nyéki Balázs vezetőedző a találkozót követően elmondta, nagyon boldog a győzelem miatt, mivel a Brescia egy remekül felkészített rivális és ellene is sikerült nyerniük. Hozzátette, a csapat messze nem játszott tökéletesen, de a végjátékban sikerült jó döntéseket hozni, és fizikálisan is a rivális fölé tudtak kerekedni, ez volt a győzelem kulcsa.

A szakember megjegyezte, mivel a játékosok teljesítették a "megállapodást", azaz a BVSC elleni bajnoki rangadón és most is győztek, így most kapnak némi pihenőt.

Az FTC - amely szezonbeli 27. tétmérkőzését is megnyerte - a harmadik fordulóban, április 3-án a spanyol Barceloneta otthonába látogat. A csoportból az első kettő jut a sorozat négyes döntőjébe, amelyet június 5. és 7. között Máltán rendeznek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×