eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Xabi Alonso vezetőedző (b) és Lukas Hradecky, a Bayer Leverkusen játékosa a labdarúgócsapat sajtótájékoztatóján a Puskás Arénában 2023. március 15-én. A német Bayer Leverkusen másnap a magyar bajnok Ferencváros ellen lép pályára az Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágó mérkőzésén.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Már hét ponttal vezet a Leverkusen a labdarúgó Bundesligában

A Bayer Leverkusen szombat este, ha nehezen is, dce megszerezte a három pontot a Willi Orbánt még mindig nélkülöző RB Leipzig ellen. A Bayern vasárnap kora este nem tudott közelebb lépni az éllovashoz, miután 1-0-ra kikapott a Werder Brementől. Ráadásul hazai pályán.

A Bayern a legerősebb csapatával játszhatott a Werder ellen, ráadásul olyan ászok álltak be a második félidőben, mint Goretzka, Müller és Choupo-Moting. Ám ezúttal senkinek sem ment, még Harry Kane sem tudott gólt lőni.

A Werder ellenben az 59. percben Weiser nagy lövésével vezetést szerzett, majd meg is tartotta az előnyét. A brémai csapat 32 tétmeccs után nyert ismét a Bayern ellen.

A forduló után a minden sorozatot fiigyelembe véve az idényben immár 27 pontmérkőzésen veretlen Bayer Leverkusen előnye hét pontra nőtt a Bayern München előtt, igaz, a bajoroknak van még egy elmaradt mérkőzése az Union Berlin ellen.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×