eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Budapest, 2023. december 22.Marozsán Fábián, a magyar Davis Kupa-csapat tagja a 2024. február eleji tatabányai Magyarország - Németország Davis Kupa selejtező mérkőzésről tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Nemzeti Edzésközpontban 2023. december 22-én.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Nyerő páros - Fucsovics és Marozsán 32 között az Australian Openen

Fucsovics Márton és Marozsán Fábián kétszettes győzelmet aratott az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi páros versenyének első fordulójában.

A magyar duó - amely kvóta esetén a párizsi olimpián is indulna - csütörtökön a szabadkártyás indiai Anirudh Chandrasekarral és Vijay-Sundar Prashanth-tal csapott össze, az újabb melbourne-i esőzések miatt több mint négyórás csúszással. A 28 perces nyitószettben Fucsovicsék végig irányítottak, és egyetlen pontot sem vesztettek az első adogatások után. A folytatásban az ellenfél 3:3-ig tartotta magát, ekkor jött az újabb brék, így a magyarok jutottak tovább a 32 közé. A találkozó 1 óra 6 percig tartott.

Egyesben Fucsovics már búcsúzott, Marozsán viszont bejutott a harmadik fordulóba, ahol pénteken a 12. kiemelt amerikai Taylor Fritz vár rá.

Női párosban a magyarként egyedül érdekelt Babos Tímea és Bondár Anna a nyitókörben az olasz Angelica Moratellivel és brit Samantha Murrayvel találkozik, magyar idő szerint 8.50 körül.

Eredmény:

páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért), férfiak:

Fucsovics Márton, Marozsán Fábián-Anirudh Chandrasekar, Vijay-Sundar Prashanth (indiai) 6:3, 6:4

Címlapról ajánljuk
„Fegyverkezési verseny” van a baktériumok és az emberiség között – nem mi állunk győzelemre

„Fegyverkezési verseny” van a baktériumok és az emberiség között – nem mi állunk győzelemre

Pál Csaba akadémikus biológus és csapata az Európai Kutatási Tanács támogatásával azt vizsgálják a következő években, hogy az újonnan fejlesztett antibiotikumok mennyire hatékonyak az ellenálló baktériumokkal szemben. A HUN-REN SZBK Biokémiai Intézetének tudományos tanácsadója az InfoRádióban elmondta: mivel a baktériumok egyre jobban képesek alkalmazkodni az antibiotikumokhoz, ma már sokkal veszélyesebbek, mint korábban.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×