eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Luis Diaz, a Liverpool játékosa ünnepel, miután megszerezte csapata első gólját az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. augusztus 13-i  Chelsea FC elleni mérkőzésén Londonban.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Szoboszlai Dominik csak néző volt az Arsenal ellen

A Liverpool 2-0-ra megnyerte az Emiratesben a hétvége legnagyobb érdeklődéssel várt labdarúgó-mérkőzését, s ezzel továbbjutott az FA-kupa 4. fordulójába. Az Arsenal továbbra is gödörben van.

A Liverpool FC Szoboszlai Dominik, Virgil van Dijk, Andy Robertson és Mohamed Szalah személyében négy állandó kezdő játékosát nélkülözte, s nem játszott a japán Endo sem. Mégis jól védekezett, kapott gól nélkül megúszta a mérkőzést. Ez önmagában is legalább az Anfielden rendezett újrajátszást ért volna, de Jürgen Klopp csapata számára még ennél is jobban alakult a hajrá.

A 80. percben az Arsenal védője, Jakub Kiwior a saját hálójába csúsztatta a labdát Trent Alexander-Arnold veszélyes szabadrúgása után, majd a hosszabbításban Luis Díaz góllal zárta le az ezúttal lilában játszó Vörösök kontráját.

Az Arsenal az elmúlt egy hónapban hat tétmérkőzéséből csak egyet nyert meg, a legutóbbi kettőt elveszítette. A 2-0-s vereséggel kiesett az FA-kupából.

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Furcsa páncélosok bukkantak fel Moszkvában, veszélyben Bahmut - Ukrajnai háborús híreink szombaton

Furcsa páncélosok bukkantak fel Moszkvában, veszélyben Bahmut - Ukrajnai háborús híreink szombaton

Tegnap nagyon veszélyes tendenciának nevezte a Kreml szóvivője, hogy európai politikusok folyamatosan az ukrajnai konfliktusba való közvetlen beavatkozás lehetőségéről nyilatkoznak - ezt megelőzően  a pozsonyi külügyminisztérium közölte, hogy Szlovákia aktívan részt fog venni az ukrajnai béke megteremtéséről Svájcban júniusban rendezendő nemzetközi konferencián, és határozottan a békés megoldás mellett áll ki. A fronton is zajlanak az események: magyarázkodása készült egy dél-afrikai katonatiszt az orosz médiában, amiért az Ukrajnában zsákmányolt NATO-harcjárművek közt felbukkant egy dél-afrikai gyártmányú Mamba páncélos is. Ukrajna keleti részén két kulcsfontosságú város körül továbbra is heves harcok folynak, egyre nagyobb veszélyben Bahmut. Háborús híreink szombaton, percről percre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×