eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke beszédet mond a MOB közgyűlésén a Pesti Vigadóban 2023. december 9-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

A MOB elnöke sem találja Milák Kristófot

A kijutásra még esélyes csapatsportok eredményeitől függően 137 és 245 közé várja a párizsi olimpián résztvevő magyar sportolók számát Gyulai Zsolt. A MOB elnöke sem tudott még beszélni Milák Kristóffal.

„Szerintem jó olimpia vár ránk, a szervezők megtesznek mindent ,kissé sajátos stílusban dolgoznak, de érdekes játékok várnak ránk, klassz lesz a párizsi helyszín” - mondta Gyulai Zsolt a Nemzeti Sportnak adott interjújában. A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke csak a francia főváros kaotikus közlekedésétől tart, az olimpia falu kialakításával, és az edzéslehetőségekkel viszont elégedett. Abban biztos, nagyszerű, emberközeli olimpiát lesz a párizsi, de abban is, hogy Magyarország sokkal jobb olimpiát tudna rendezni.

A MOB elnöke úgy számol, 137 és 245 között lesz a résztvevő magyar versenyzők létszáma, és reményei szerint női pólócsapat, mindkét kézilabda-válogatott és a 3x3-as kosarasok is kijutnak a megmérettetésre.

A várható érmekről konkrét számokat nem mondott, de azt kiemelte, hogy a hagyományosan eredményes sportágakban szeretné, ha a magyar csapat legalább úgy szerepelne, mint az előző olimpián. Milák Kristóffal olimpiai bajnok úszóval kapcsolatban azt mondta, ő sem tudta felvenni vele a kapcsolatot, de biztos abban, hogy a sportoló „fejben” készül az olimpiára. Ha Milák mégis kihagyja a játékokat, és csak később tér vissza, annak is nagyon örülne.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×