eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Svájc - Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzésen a bázeli St. Jakob Park Stadionban 2017. október 7-én. A magyar válogatott 5-2-re kikapott.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Bernd Storck a Sepsi új edzője

A Sepsi OSK labdarúgócsapata saját hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy Bernd Storck lett az új vezetőedző.

A klub szerdán bontott szerződést Liviu Ciobotariu edzővel és stábjával. A nyáron érkezett egykori válogatott védő 26 meccsen irányíthatta a székelyföldieket - írja a sportal.blikk.hu.

A mérlege kilenc győzelem, nyolc döntetlen és kilenc vereség. A kilencedik vereség jelentette az utolsó cseppet a pohárban: hétfőn a 14. helyen álló U Craiova 1948 győzte le 2–1-re a Kecskés Ákost és Varga Rolandot is a soraiban tudó Sepsiszentgyörgyöt.

Így a csapat 17 forduló elteltével csupán a 10. helyen szerénykedik. Nem csoda, hogy

a jobb szerepléshez szokott Diószegi László, a klub tulajdonosa edzőváltásra szánta el magát.

A Sepsi csütörtökön délután jelentette be Storck érkezését, kiemelve, hogy a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a nyárig kötelezte el magát, de a megállapodásban van egy további opció is. A szakember 2015 és 2017 között irányította a magyar válogatottat, korábban pedig a kazahoknál is betöltötte ezt a pozíciót.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×