eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A győztes FTC csapata a BENU férfi vízilabda Magyar Kupa döntőjében játszott A Híd-VasasPlaket - FTC-Telekom mérkőzés végén a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2023. szeptember 3-án. A Ferencváros 11-6-ra nyert a Vasas ellen, így címét megvédve, sorozatban hatodszor hódította el a trófeát.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Férfi vízilabda BL - Fölényes győzelemmel lett csoportelső a Ferencváros

A Ferencváros hazai környezetben lehengerlő játékkal, 20-6-ra nyert a szerb Crvena zvezda ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 5. fordulójában.

A magyar bajnok és kupagyőztes zöld-fehérek ezzel a csoportelsőségüket is bebiztosították. A Ferencváros az első csoportkör zárófordulójában, december 5-én a horvát Jadran Split vendégeként ugrik medencébe.

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 5. forduló, C csoport:

FTC-Telekom Waterpolo - Crvena zvezda (szerb) 20-6 (4-3, 5-1, 5-0, 6-2)

A magyar csapat gólszerzői: Vigvári Ve., Mandic, Molnár E. 3-3, Argiropulosz, Jansik Sz., Varga Dé., 2-2, Di Somma, Nagy Ád., Nagy Á., Merkulov, Fekete 1-1

Az FTC százszázalékos mérleggel, már biztos továbbjutóként látta vendégül szerb riválisát a Komjádi Uszodában.

Nyéki Balázs tanítványai az első perctől kezdve óriási fölényben vízilabdáztak, kedvükre szerezték a gólokat és védekezésben is remekeltek. A hazaiaktól minden mezőnyjátékos gólt szerzett, egy másodperccel a vége előtt Fekete Gergő volt az utolsó feliratkozó.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×