eur:
388.83
usd:
361.46
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella
A PMFC-Matias stadionja Pécsen 2013. október 7-én. A stadion bekerült a fejlesztendő létesítmények első körébe a kormány stadionrekonstrukciós programjában, így 700 millió és 1 milliárd forint közötti támogatásra számíthat, amelyet többek között a nézőtér és a játéktér korszerűsítésére, fedett lelátó, családi szektor kialakítására és az energiahatékonyság növelésére fordítanának.
Nyitókép: MTI/Sóki Tamás

Fellélegezhetnek Pécsen

A klub korábbi játékosa, Kulcsár Árpád lett a labdarúgó NB II-ben szereplő Pécsi MFC vezetőedzője.

A baranyai klub honlapjának keddi beszámolója felidézi, hogy a 49 éves, pro licences Kulcsár 2001 januárjától 2009 nyaráig futballozott a PMFC-ben. A korábbi gólerős balszélső 190 bajnokin lépett pályára pécsi színekben, és tagja volt a 2003-ban az élvonalba jutott együttesnek.

Később edzőként visszatért, megbízott szakvezetőként az első és a másodosztályban is vezette már a csapatot.

Legutóbb a klub utánpótlás szakmai igazgatójaként tevékenykedett.

A tabella 12. helyén álló PMFC-re az idei évben még három bajnoki mérkőzés vár: vasárnap a Budafokot fogadja, egy héttel később Szegedre látogat, majd december 10-én a Mosonmagyaróvár otthonában zárja az esztendőt.

A pécsiek előző edzőjét, Weitner Ádámot szeptember 28-án menesztették.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Eljöhetett a fordulat a boltokban

Eljöhetett a fordulat a boltokban

Márciusban nagyot ugrott a kiskereskedelmi forgalom, ami akár azt is jelentheti, hogy a reálbérek emelkedése nyomán megindul a lakossági fogyasztás. Ezt azonban kellő óvatossággal kell kezelni, mert az elmúlt hónapokban is láttuk már pozitív előjelű változást - például decemberben jelentőset - de ezt kijózanodás követte. A trend azonban most már egyértelműen pozitív.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×