eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay

Csendes sztrájkba lépett az összes Tolna megyei játékvezető, megvan rá az okuk

Az összes Tolna vármegyei játékvezető leiratkozott a küldőlistáról. Az ok, hogy Mórágyon megkergették a bírót.

A teol.hu-nak Makai János, a JB elnöke azt mondta, hogy valamennyi bíró leiratkozott a listáról, inkább otthon, a családjukkal töltik a hétvégét, mintsem, hogy ki legyenek téve olyannak, ami két hete Mórágyon történt, amikor is Kiss Gergely játékvezetőt megkergették a szurkolók.

A lap megkérdezte Krausz Mártont, a Magyar Labdarúgó Szövetség tolnai sportigazgatóját, aki megerősítette, jelenleg is dolgoznak azon, hogy a társ vármegyék játékvezetői vállaljanak szerepet a hétvégi bajnoki találkozókon. Amúgy ilyenre még nem volt precedens, hogy a teljes keret hiányozzon.

A Tolna vármegyei fociszezonból még két forduló van vissza, a mostani hétvége mellett november 25-26-a vannak kiírva mérkőzések.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×