eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Mátyus János Kisvárda
Nyitókép: kisvardafc.hu

Újabb edzőcsere a labdarúgó NB I-ben

A Kisvárda ebben az idényben már harmadszor változtat.

Mátyus János távozik a Kisvárdától, a kedd délutáni edzést már nem a korábbi harmincnégyszeres válogatott tartja, de a szakember egyelőre nem nyilatkozhat, mert még szerződés köti a klubhoz – értesült a Sportal.

Mátyus János szeptember 3-án vette át a szakmai munka irányítását az utolsó helyen szerénykedő, az idényben korábban már két edzővel is dolgozó csapatnál. A bajnokságot Milos Kruscsiccsal kezdték a piros-fehérek, de egy-egy győzelem, döntetlen és vereség után Révész Attila sportigazgató menesztette a szerb vezetőedzőt. Helyét a klub korábbi alkalmazottja, Gerliczki Máté vette át, aki ugyancsak három bajnokit kapott, majd három vereség után újabb edzőváltás történt.

Mátyus János – segítőjével, Felipe Matossal – mindössze hat bajnokin és két Magyar Kupa-mérkőzésen dolgozhatott a Kisvárdánál.

A Kisvárda nem volt egyszerű helyzetben az idény során: az első kilenc mérkőzését idegenben kellett játszaniuk, ugyanis a sportcentrum területét alga támadta meg, emellett sérülések és betegségek is nehezítették a csapat felkészüléseit.

Legutóbb a magyar bajnokságban hazai pályán a Zalaegerszegtől szenvedett 1–0-s vereséget a Kisvárda, a Magyar Kupában pedig a negyedosztályban – tehát amatőr – szereplő Unionét győzték le 6–0-ra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 09:32
×
×
×
×