eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője (j) vezeti a mezőnyt Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője (b) előtt a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság brazil Nagydíjának rajtja után a Sao Pauló-i Interlagos pályán 2021. november 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Sebastiao Moreira

F1: fontos döntés született az ikonikus interlagosi futamról

A Forma–1-es világbajnokság jogtulajdonosai további öt évvel, 2030-ig szerződést hosszabbítottak a Brazil Nagydíj szervezőivel.

A bejelentést pénteken, nem sokkal az idei versenyhétvége első szabadedzése előtt hozták nyilvánosságra.

Az interlagosi pálya a Forma–1 történetének egyik legikonikusabb helyszíne, amely 1972 óta része a sorozatnak.

Számos emlékezetes pillanat született itt, ilyen Ayrton Senna 1991-es hazai győzelme, vagy amikor a finn Kimi Räikkönen 2007-ben bebiztosította világbajnoki címét.

A „karneváli hangulatú” Brazil Nagydíjra tavaly 235 ezer néző látogatott ki, akkor George Russell diadalmaskodott, megszerezve ezzel karrierje első és eddigi egyetlen F1-es sikerét.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×