eur:
388.85
usd:
358.98
bux:
66280.84
2024. február 26. hétfő Géza
Vigvári Vendel, az FTC játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott Pro Recco - FTC-Telekom Waterpolo mérkőzésen Belgrádban 2023. május 31-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A címvédő Ferencváros nyerte a százszázalékosok csatáját

A mérkőzés legeredményesebb játékosa három találattal a világbajnok Vigvári Vendel volt.

A címvédő Ferencváros 13-9-re nyert a találkozót megelőzően hozzá hasonlóan százszázalékos BVSC ellen a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.

A zuglóiak csak a mérkőzés feléig tudták tartani a lépést a Komjádi Uszodában a magyar bajnok és kupagyőztes zöld-fehérekkel, akik az elmúlt hetek "trendjét" követve a harmadik negyedben eldöntötték az összecsapást.

Címlapról ajánljuk
Államfőválasztás előtt az Országgyűlés - eljött a svédek nagy napja is

Államfőválasztás előtt az Országgyűlés - eljött a svédek nagy napja is

Orbán Viktor miniszterelnök beszédével indul a a parlamenti tavasz. Köztársasági elnököt választhat és Svédország NATO-tagságát is megszavazza az Országgyűlés hétfőn, a tavaszi ülésszak első napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
Sokkal kevesebb társasház épül, mint a korábbi években - Ekkora volt a visszaesés

Sokkal kevesebb társasház épül, mint a korábbi években - Ekkora volt a visszaesés

A második és harmadik negyedév biztatóbb számai után ismét csökkenés következett be a társasházi lakásépítések Aktivitás-Kezdés mutatójában. Az év egésze során végül nem érte el a 300 milliárd forintot a megkezdett társasházi kivitelezések értéke, ami 2022-höz képest 28, 2021-hez képest pedig 30 százalékos visszaesést jelentett, a 2017-2022 közötti időszakot nézve pedig egyedül a 2020-as Aktivitás-Kezdést előzte meg - derül ki az EBI Építésaktivitási Jelentésből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×