eur:
390.23
usd:
365.66
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Forrás: fradi.hu

Tizenkilenc gólos előnyben a Ferencváros

A Ferencváros házigazdaként 44-25-re legyőzte a ciprusi Parnasszosz Sztrovolu csapatát a férfi kézilabda Európa-kupa második fordulójának első mérkőzésén. A visszavágót vasárnap 14 órától rendezik, ugyancsak az Elek Gyula Arénában. A harmadik forduló sorsolását kedden tartják.

Az már az első perctől látszott, hogy a két együttes nincs azonos súlycsoportban, az FTC változatos figurák után, szinte tetszés szerint szerezte góljait. A ciprusiak időt kértek, majd kapusuk lecserélésével létszámfölényes támadójátékra álltak át, ennek köszönhetően 7-0-s hátrányt követően a kilencedik percben megszerezték első góljukat. A szerb Petar Draskic négyszer is betalált, majd 13-4-es állást követően 5-1-es sorozatot produkált a védekezésben és támadásban is javuló Parnasszosz.

Pásztor István vezetőedző is időt kért, ettől a játék visszazökkent a korábbi kerékvágásba, és a 25. percben már tíz találat volt a különbség a csapatok között (19-9). Szepesi Zsombor az ötödik találatát egy másodperccel a szünet előtt szerezte, így 23-13-mal zárult az első félidő.

A második felvonás elején egy rövid ideig felváltva születettek a gólok, majd sorozatban hét gólt szerzett a felszabadultan játszó Ferencváros (34-17). Az 56. percben alakult ki a húszgólos különbség, ekkor úgy tűnt, a vendégek már szinte semmilyen ellenállást nem tudtak kifejteni, a meccs utolsó négy percében mégis szereztek három gólt.

Szepesi Zsombor és Bujdosó Bendegúz hét-hét, Prainer Viktor öt gólt lőtt, Borbély Ádám 15 védéssel zárt. A túloldalon Georgel Gabriel Haiduc nyolc, Petar Draskic hét alkalommal talált be.

FTC-Green Collect–Parnasszos Sztrovolu (ciprusi) 44-25 (23-13)

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Az ukrajnai háború árnyékában szép csendben Amerika egy újabb pusztító konfliktusra készül

Az ukrajnai háború árnyékában szép csendben Amerika egy újabb pusztító konfliktusra készül

Az Egyesült Államok képviselőháza április 20-án hosszas huzavona után megszavazta a 2023 őszén előkészített katonai segélyszállítmányt, amely világ több részébe fog fegyvereket juttatni. A legnagyobb figyelmet egyértelműen az Ukrajnának szánt csomag kapta, viszont emiatt jóval kisebb rivaldafényt kapnak más területek, így az indo-csendes-óceáni térség is. Cikkükben most annak járunk utána, hogy pontosan mire is jut még plusz forrás ezzel Kína közvetlen közelében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×