eur:
390.77
usd:
364.76
bux:
68334.65
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Cristiano Ronaldo portugál futballcsillag nevét és számát viselő mezt mutat egy férfi az an-Naszr szaúdi labdarúgóklub rijádi üzletében 2023. január 2-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúd-arábiai klubhoz szerződött.
Nyitókép: MTI/AP/Amr Nabil

Átigazolási bajba került C. Ronaldo csapata

460 ezer eurón megy a vita.

Fennálló tartozásai miatt nem igazolhat játékost a Cristiano Ronaldót foglalkoztató al-Nasszr szaúdi futballklub.

Az egyesület 2018 óta 460 ezer euróval tartozik a Leicester Citynek, mivel a vételár eredményfüggő részét azóta sem fizette ki Ahmed Musza megszerzése után az angoloknak. A nemzetközi szövetség 2021-ben már figyelmeztette az al-Nasszrt emiatt. A nigériai labdarúgó 2018-tól 2020-ig szerepelt a szaúdiaknál, akikkel bajnoki címet szerzett.

A rijádi klub - amely három átigazolási szezonból marad ki - évente a hírek szerint 200 millió eurós fizetést utal át Ronaldónak, aki januárban igazolt oda.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×