eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
LONG BEACH, CA - JUNE 27:  An underwater view of the tip of sprint between Australia and Kazakhstan in the seventh place game during the 2004 FINA Womens Water Polo League Super Final on June 27, 2004 in Long Beach, California.
Nyitókép: Donald Miralle/Getty Images

Vízilabda világkupa: a bronzéremért játszhatnak a magyarok

Válogatottunk vereséget szenvedett a Los Angelesben zajló világkupa szuperdöntőjének szombati elődöntőjében.

Az elődöntőben a spanyol válogatottól elszenvedett vereség után legfeljebb csak a dobogó harmadik fokára állhatnak fel a vízipólós fiúk.

Férfi világkupa, elődöntő:

Spanyolország-Magyarország 10-8 (1-0, 4-3, 4-1, 1-4)

a magyar gólszerzők: Vámos, Angyal 2-2, Jansik, Fekete, Manhercz, Nagy 1-1

Varga Zsolt szövetségi kapitány ellenfele a harmadik helyért a házigazda Egyesült Államok együttese lesz. A torna első két helyezettje kijut a jövő évi dohai világbajnokságra.

"Sok meglepő nem történt, mintha egy harmadik alkalmat találtunk volna egy újabb edzőmeccsre. A spanyolok, akárcsak az elmúlt másfél hétben, a közös készülés alkalmával, dinamikusan játszottak, tisztább lövésekkel dolgoztak hátulról, és közelebb is tudtak kerülni a kelleténél, ez jelentette a különbséget" - idézi a magyar szövetség honlapja Varg Zsoltot.

A kapitány hozzátette, csapatának fejlődnie kell lövőerőben, ami a következő időszak feladata,

miképpen az is, hogy még jobban kialakuljon, az ilyen típusú zónáknál mikor honnan kell lőni. Hangsúlyozta, gyorsabbá kell válniuk, és javítaniuk kell a struktúrájukat is, mert a mai meccs is megmutatta, mennyivel szervezetebben játszanak a spanyolok, jó helyzetfelismerésekkel, kiváló reakciókkal.

A torna első két helyezettje kijut a jövő évi dohai világbajnokságra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×