eur:
390.14
usd:
365.46
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Kerkez Milos, az Alkmaar játékosa, miután berúgta csapata második gólját a Lazio ellen a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a római Olimpiai Stadionban 2023. március 7-én. Az Alkmaar 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

Golden Boy lehet a magyar labdarúgó-válogatott balhátvédje

A legjobb 21 éven aluli, Európában játszó labdarúgó lehet Kerkez Milos.

Kerkez Milos, a holland AZ Alkmaar magyar válogatott balhátvédje is jelölt a Golden Boy-díjra, amelyet minden évben a legjobb 21 éven aluli, Európában játszó labdarúgó kap.

Az olasz Tuttosport által 2003-ban alapított elismerésről negyven rangos futballszakíró dönt, mindegyikük öt játékosra adhatja le szavazatát, a futballisták 10, 7, 5, 3 és 1 pontot kapnak.

A Tuttosport a honlapján kedden tette közzé a száz legjobb fiatal labdarúgó névsorát - rájuk a szurkolók is voksolhatnak -, Kerkez a 15. helyen szerepel. A listáról minden hónapban húsz név kerül le, a legjobb húsz mezőnye így októberre alakul ki.

A Golden Boy-díjat korábban olyan futballisták nyerték el, mint Lionel Messi (2003), Wayne Rooney (2004), Mario Götze (2011), Kylian Mbappé (2017), vagy Erling Haaland (2020).

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×