eur:
392.84
usd:
366.69
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
A kispesti kapus, Szappanos Péter a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Puskás Akadémia - Budapest Honvéd mérkőzés végén a felcsúti Pancho Arénában 2023. május 27-én. A Honvéd 2-1-es vereséget szenvedett, így búcsúzott az élvonaltól.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Így látja a helyzetét az NB II-be kiesett válogatott kapus

A Budapest Honvéddal ugyan kiesett az élvonalból, a magyar labdarúgó-válogatottban azonban "elfelejti" a problémákat a kapus Szappanos Péter.

„Amikor az ember belép ide, mindent ki tud zárni. Szenzációs a hangulat a válogatottnál, ami minden játékosnak segít, hogy az esetleges problémáit kizárja, tiszta fejjel és pozitívan gondolkozzon” – jelentette ki a kispestiek hálóőre a Montenegró és Litvánia ellen készülő nemzeti csapat csütörtöki sajtótájékoztatóján a telki edzőközpontban.

Szappanos elmondta, már hétfő óta a Montenegró otthonában sorra kerülő összecsapás van fókuszban, Marco Rossi szövetségi kapitány a várható pokoli hangulatra, a nehéz körülményekre és a taktikára helyezte a hangsúlyt. Hozzátette, remek visszajelzés számára, hogy az olasz szakember ismét számol vele a keretben azok után, hogy a Honvédnál egy rövid időre kikerült a kapuból, de sikerült visszaverekednie magát a kezdőcsapatba.

Balogh Botond, az olasz Parma légiósa kedden még családi körben ünnepelte 21. születésnapját, mert csak szerda este csatlakozott a válogatotthoz.

„A klubunkkal ugyan nem értük el a kitűzött célt, így ebből a szempontból nem volt sikeres a szezon, egyénileg viszont szerintem sikerült előrelépnem” – nyilatkozta a korábban számos sérüléssel bajlódó védő, aki mint elmondta, változtatott az étrendjén és az erőnléti edzésein is.

Az egyszeres válogatott futballista megjegyezte, természetesen mindenkinek az a célja, hogy pályára lépjen, de ezt csak munkával lehet kiérdemelni.

A G csoportban szereplő magyar válogatott, amely márciusban a bolgárok elleni 3–0-s győzelemmel kezdte a kvalifikációs sorozatot, jövő szombaton Montenegróban lép pályára, három nappal később pedig a litvánokat fogadja a Puskás Arénában.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×