eur:
387.81
usd:
357.65
bux:
68070.56
2024. május 17. péntek Paszkál
A győri csapat ünnepel a bajnoki trófeával a női kézilabda NB I Győri Audi ETO KC - Motherson Mosonmagyaróvári KC mérkőzés végén a győri Audi Arénában 2023. május 27-én. A 17. alkalommal aranyérmes Győri Audi ETO KC 30-25-re legyőzte a Mosonmagyaróvárt az idény utolsó játéknapján.
Nyitókép: Krizsán Csaba

Győzelemmel ünnepelte bajnoki címét a Győr

A 17. alkalommal aranyérmes Győri Audi ETO KC házigazdaként 30-25-re legyőzte a Mosonmagyaróvárt a női kézilabda NB I idénybeli utolsó játéknapján

A hazaiak legeredményesebb játékosa a nyáron Németországba igazoló Faluvégi Dorottya volt öt góllal. A túloldalon Albek Anna, valamint az Ausztriába visszatérő Kovács Patrícia szintén ötször talált be.

Az már egy héttel ezelőtt eldőlt, hogy a listavezető győriek megvédik címüket az élvonalban, de a játékosok és a szakmai stáb tagjai csak a mostani mérkőzés után kapták meg aranyérmeiket.

Győri Audi ETO KC-Motherson Mosonmagyaróvári KC 30-25 (14-16)

Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×