eur:
389.29
usd:
362.66
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Soccer ball flew into the goal. Soccer ball bends the net, against the background of flashes of light. Soccer ball in goal net on blue background. A moment of delight, 3D illustration
Nyitókép: Rost-9D/Getty Images

Ilyen talán még sosem volt Angliában

Négy gólos hátrányból fordított egy rájátszásos mérkőzés visszavágóján a Sheffield Wednesday. A tét a másodosztályba való feljutás volt.

Az angol harmadosztály rájátszásában a Sheffield Wednesday a Peterborough elleni párharc első meccsét 4–0-ra elveszítette. A második meccsen azonban 25 perc után már két góllal vezetett, és végül a 98. percben megszerezte a hosszabbítást érő negyedik gólt is. A hosszabbításban a Peterborough betalált, jött viszont még egy hazai gól, így 120 perc után 5–1 volt eredmény, tizenegyesek döntöttek - vette észre a focicsatát a player.hu.

A büntetőpárbajban Sheffieldből senki sem hibázott, így a Wednesday bemutatta az angol foci történetének egyik legnagyobb fordítását, és bejutott a rájátszás döntőjébe.

Ahhoz, hogy felkerüljenek a másodosztályba a Wembley-ben kell legyőzzék a Barnsley-Bolton meccs győztesét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
A kormánydöntések nehéz öröksége feszíti a magyar gazdaságot

A kormánydöntések nehéz öröksége feszíti a magyar gazdaságot

A külkereskedelmi egyenleg tavalyi javulását nagyjából azonos mértékben határozta meg két tényező: egyszerre estek be a 2022-es rekordszintekről az energiahordozók árai, valamint a magas infláció miatt beszakadó lakossági fogyasztás miatt csökkent az import. A kormányzat egyes intézkedései – például az ársapkák – ráadásul fenntartották a cserearány-romlás egyensúlyromboló hatását, a gazdaság középtávon meg is fizeti ennek árát magasabb államadósság és finanszírozási költségek formájában, ami végül alacsonyabb növekedési potenciállal jár együtt – derül ki az Európai Bizottság egyensúlytalansági jelentésének egyik elemzéséből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×