eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Róma, 2018. május 19.A spanyol Rafael Nadal a szerb Novak Djokovic ellen játszik a római tenisztorna férfi egyesének elődöntőjében 2018. május 19-én. (MTI/EPA/Claudio Onorati)
Nyitókép: CLAUDIO ONORATI

Rafael Nadal nem idul a Roland Garros-on

Nem vállalja a játékot a 22-szeres Grand Slam-tornagyőztes a jövő vasárnap kezdődő francia nyílt teniszbajnokságon, mert még mindig a csípősérüléséből adódó problémákkal bajlódik.

A címvédő és 14-szeres Roland Garros-győztes spanyol játékos a saját teniszakadémiáján tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy nem indul Párizsban.

A csípősérülése miatt január óta nem játszó Nadal felépülése így tovább húzódik, a Roland Garrost pedig 2005 óta először hagyja ki.

A 36 éves spanyol teniszező azt mondta:

"lehetetlenné vált" számára a szereplés a franciaországi tornán,

ezt pedig nehezen viseli, mert a Roland Garros nagyon sokat jelent neki.

"Nem áll szándékomban játszani a következő néhány hónapban" - jelentette ki. Ha a most is zajló római tenisztornán negyeddöntőig jutó, de fizikális problémákkal küzdő szerb Novak Djokovic megnyerné a Roland Garrost, akkor a GS-trófeák tekintetében megelőzné Nadalt.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×