eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A Veszprém játékosai a győzelmüket ünneplik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája rájátszásában, az 1. forduló első, OTP Bank-Pick Szeged - Telekom Veszprém mérkőzésének végén a Pick Arénában 2023. március 22-én. OTP Bank-Pick Szeged - Telekom Veszprém 23-36. 
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Ez milyen eredmény - döntetlent játszott a Veszprém egy akadémiai csapattal

A Telekom Veszprém óriási meglepetésre 29-29-es döntetlent játszott a NEKA balatonboglári otthonában a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

A Magyar Kupa címvédőjénél Ilic Zoran hét, Manuel Strlek öt gólt lőtt. A Nemzeti Kézilabda Akadémia csapatában Palasics Kristóf 17 lövést védett, Sztraka Dániel hatszor, Szilágyi Benjámin ötször talált be.

A vendégek csapatkapitánya, Rasmus Lauge Schmidt három másodperccel a vége előtt megszerezhette volna a győztes gólt, ám a válogatott kerettag Palasics védeni tudott.

A Bajnokok Ligája rájátszásában szerdán Szegeden 13 góllal nyerő Veszprém első alkalommal veszített pontot az NB I mostani idényében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×