eur:
394.88
usd:
371.39
bux:
65655.92
2024. április 16. kedd Csongor
Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa a német labdarúgókupa elődöntőjében, az FC Union Berlin ellen játszott mérkőzésen Lipcsében 2022. április 20-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Szoboszlai Dominik új névvel ismerkedhet meg Lipcsében

Rouven Schröder lett a három magyar labdarúgót is foglalkoztató RB Leipzig új sportigazgatója.

A poszt 2021 óta betöltetlen volt, akkor szerződött át Markus Krösche az Eintracht Frankfurthoz. A korábban a Schalke 04-nél dolgozó Schröder április elsejével áll munkába - közölte Szoboszlai Dominik, Gulácsi Péter és Willi Orbán lipcsei klubja.

Schröder kinevezésekor azt mondta: a Leipzig a Bundesliga egyik legjobb csapata, rendszeresen szerepel a Bajnokok Ligájában, és mostantól szeretne ő is hozzájárulni a klub fejlődéséhez.

Az RB Leipzig a Bundesliga 23. fordulóját követően a negyedik helyen áll, hátránya hét pont az éllovas Bayern Münchennel szemben, míg a BL-ben a nyolcaddöntő első mérkőzésén 1-1-et játszott a vendég Manchester Cityvel.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×