eur:
393.66
usd:
364.85
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa a német labdarúgókupa elődöntőjében, az FC Union Berlin ellen játszott mérkőzésen Lipcsében 2022. április 20-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Szoboszlai Dominik ismét ünnepelhetett

A Szoboszlai Dominikkal és Willi Orbánnal felálló RB Leipzig 2-1-re nyert otthon az Eintracht Frankfurt ellen a német labdarúgó-bajnokságban.

A sérült Gulácsi Pétert nélkülöző lipcsei csapatban mindkét magyar válogatott játékos végig a pályán volt.

A Borussia Dortmund 1-0-ra győzött - az immár negatív klubrekordot jelentően 12 bajnoki találkozó óta nyeretlen - Hoffenheim vendégeként, amivel a tabella élére állt.

Az összecsapás egyetlen találatát Julian Brandt szerezte, aki az elmúlt nyolc Bundesliga-meccsén öt góllal és két gólpasszal segítette csapatát. A Dortmund 2023-ban továbbra is százszázalékos, ez volt idén a kilencedik tétmérkőzése, és mindegyiket megnyerte.

Bundesliga, 22. forduló:

  • RB Leipzig-Eintracht Frankfurt 2-1 (2-0)
  • TGG 1899 Hoffenheim-Borussia Dortmund 0-1 (0-1)
  • Hertha BSC-FC Augsburg 2-0 (0-0)
  • 1. FC Köln-VfL Wolfsburg 0-2 (0-1)
  • Werder Bremen-VfL Bochum 3-0 (2-0)
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×