eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Tam Courts, a Honvéd vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott Budapest Honvéd – Újpest FC mérkőzésen a Bozsik Arénában 2022. szeptember 1-jén.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Újabb NB I-es futballcsapat válthat edzőt

Lapértesülés szerint a Budapest Honvéd napokon belül elköszön Thomas Courtstól.

A Nemzeti Sport értesülései szerint a szombati, Felcsúton elszenvedett 1–0-s vereség után elfogyott a türelem Kispesten: Thomas Courtsot meneszti a klub. A skót edző irányításával, aki a nyáron szintén rövid honvédos kaland utána elküldött Nebojsa Vignjevic helyére érkezett, a bajnokság egyharmada után a csapat a tizedik helyen áll, csupán a Mezőkövesdet és a Vasast előzi meg egy ponttal.

A sportlap szerint a Honvéd egy-két napon belül bejelentheti Courts távozását, és tudni véli, hogy a stáb több tagjától is elköszön a klub.

Az első számú jelölt a kispadra a horvát Dean Klafuric, az 50 esztendős szakember korábban – többek között – dolgozott a Dinamo Zagrebnél másodedzőként, vezetőedzőként irányította a Legia Warszawát, legutóbb pedig a Slaven Belupo élén állt.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×