eur:
389.81
usd:
363.77
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője a csapat garázsában a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Miami Nagydíjának második szabadedzésén a floridai Miami Gardensben 2022. május 6-án. A futamot május 8-án rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Greg Nash

Max Verstappen besokallt, már a visszavonulásáról beszél

Ha a jövőben is egyre több futam lesz a Forma–1-ben, akkor mostani szerződése lejárta után befejezi F1-es pályafutását a holland világbajnok.

Max Verstappen szinte minden fiatalsági rekordot átírt az F1-ben, jó esélye lenne rá, hogy megdöntse a jelenleg Fernando Alonso által tartott csúcsot, és ő induljon a legtöbb versenyen, és ehhez nem is kell 40 éves koráig maradnia az F1-ben, de aligha lesz bármi is a rekorddöntésből – írja a gphirek.hu.

A címvédő már korábban is beszélt az esetleges korai visszavonulásáról, most viszont már sokkal konkrétabban fogalmazott: lényegében kijelentette, ha az F1 nem változtat az irányon, akkor az ő jelenlétére nem érdemes sokáig számítani.

"Ez nem a bajnoki címek számán vagy ilyesmin múlik, hanem az életminőségen is. 2028-ig van szerződésem, harmincegy éves leszek akkor, ha ebbe az irányba haladunk egyre több és több futammal, elgondolkozom, hogy tényleg akarom-e folytatni ezt. Valószínűleg nem, mert annyi más szórakoztató dolog van a Forma–1-en kívül, amit csinálni szeretnék, és nem akarok majdnem az egész évben utazgatni és távol lenni a családomtól, illetve a barátaimtól” – közölte Verstappen egy interjúban.

Tehát a szerződését még kitölti, utána pedig eldönti, hogy folytatni akarja-e a megterhelő életmódot.

Nemcsak Verstappen beszélt a lehetséges korai visszavonulásról, hanem édesapja is. Jos Verstappen azt is elárulta, hogy fia hiába kíméletlen a pályán, amikor pihenőre vonul, teljesen másképp viselkedik.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×