eur:
394.16
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyon, 2018. szeptember 4.Carlo Ancelotti, az SSC Napoli vezetőedzője távozik az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA Elit Edzői Fórumáról a szövetség nyoni székházában 2018. szeptember 4-én. (MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

Rüdiger vérét adta a döntetlenért a 95. percben

A Real Madrid a 95. percben mentette döntetlenre varsói mérkőzését, a PSG nem bírt a Benficával, a Dortmund pedig a Sevillával. Utóbbi mérkőzés eredménye azt eredményezte, hogy a Manchester City továbbjutott a nyolcaddöntőbe, már négy forduló után.

MACCABI HAIFA–JUVENTUS 2-0: Az egyik 18.45-kor kezdődő mérkőzésen az izraeli csapat megszerezte első pontjait.

FC KÖBENHAVN–MANCHESTER CITY 0-0: A City érvénytelen gólt szerzett, büntetőt hibázott, tíz emberre fogyott, eleve tartalékosan játszott, ehhez képest nem is rossz eredmény a döntetlen… Ez volt a másik 18.45-ös mérkőzés.

DINAMO ZAGREB–SALZBURG 0-1: Az osztrák bajnok szerezte az esti meccsek első gólját. Nicolas Seiwald szerezte a gólt.

BORUSSIA DORTMUND–FC SEVILLA 0-1: Tanguy Nianzou, egy húszéves francia védő szerezte a spanyolok vezető gólját.

AC MILAN–CHELSEA 0-1: Egy harmadik meccs, ahol a vendégek vezetnek. Jorginho tizenegyesből lőtt Tatarusanu kapujába. A Milan három perccel korábban tíz emberre fogyott, a korábbi Chelsea-játékos, Fikayo Tomori kiállítása miatt.

BORUSSIA DORTMUND–FC SEVILLA 1-1: Jude Bellingham kiegyenlített.

AC MILAN–CHELSEA 0-2: Mason Mount előkészítése után Pierre-Emerick Aubameyang növelte a Kékek előnyét.

PARIS SAINT-GERMAIN–SL BENFICA 1-0: Kylian Mbappé tizenegyesből juttata előnyhöz a párizsiakat.

DINAMO ZAGREB–SALZBURG 1-1: Ljubicic még a félidő előtt eltüntette az osztrákok előnyét.

SAHTAR DONYECK–REAL MADRID 1-0: A második félidő 34. másodpercében Mendy rosszul helyezkedett, s a mögötte álló Olekszandr Zubkov a bal alsó sarokba fejelt. A volt ferencvárosi szélső a múlt héten, a Bernabéuban is szerzett gólt a spanyol sztárcsapat ellen.

PARIS SAINT-GERMAIN–SL BENFICA 1-1: A portugálok is kaptak egy tizenegyest, Joao Mario gólra váltotta.

CELTIC–RB LEIPZIG 0-1: André Silva előkészítése után Timo Werner vezetést szerzett a lipcseieknek.

CELTIC–RB LEIPZIG 0-2: Emil Forsberg, aki Szoboszlai Dominikot váltotta, növelte csapata előnyét.

SAHTAR DONYECK–REAL MADRID 1-1: A 95. percben Trubin nagyon rosszul jött ki a labdára Rüdiger megelőzte, a hálóba fejelt. A kapus letrítette a német védőt, akinek ömlött a vér az arcából, de saját lábán jött le a pályáról.

E csoport: Dinamo Zagreb–Salzburg 1-1, AC Milan–Chelsea 0-2. Az állás: 1. Chelsea 7 pont, 2. Salzburg 6 pont, 3. Dinamo Zagreb 4, 4. AC Milan 4

F csoport: Sahtar Donyeck–Real Madrid 1-1, Celtic–RB Leipzig 0-2. Az állás: 1. Real Madrid 10 pont, 2. RB Leipzig 6, 3. Sahtar 5, 4. Celtic 1.

G csoport: FC Köbenhavn–Manchester City 0-0, Borussia Dortmund–Sevilla 1-1. Az állás: 1. Manchester City 10 pont, 2. Borussia Dortmund 7, 3. FC Köbenhavn 2, 4. Sevilla 2.

H csoport: PSG–SL Benfica 1-1, Maccabi Haifa–Juventus 2-0. Az állás: 1. Benfica 8 pont, 2. PSG 8 pont, 3. Juventus 3, 4. Maccabi Haifa 3

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×