eur:
393.52
usd:
367.85
bux:
66250.07
2024. április 24. szerda György
A portugál Cristiano Ronaldo, miután berúgta csapata második, egyenlítő gólját a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójának Portugália-Franciaország mérkőzésén a budapesti Puskás Ferenc Stadionban 2021. június 23-án.
Nyitókép: MTI/EPA pool/Illyés Tibor

MU-edző: Ronaldónak dolgoznia kell a kondiján

Erik Ten Hag hisz benne, hogy nemsoká érdemben segíteni tud a csapatnak az ötszörös aranylabdás veterán portugál szupersztár.

A Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint Cristiano Ronaldónak még sokat kell dolgoznia, hogy visszanyerje korábbi remek formáját.

"Teljesen elkötelezett a projekt és a csapat mellett" - mondta a holland tréner az ötszörös aranylabdás portugál csatárról.

A nyári szünetben a nemzetközi sportsajtó egyik slágertémája volt Ronaldo esetleges távozása, ám végül maradt a klubnál, és csütörtökön, a moldovai Sheriff Tiraspol otthonában 2-0-ra megnyert Európa-liga-csoportmeccsen büntetőből megszerezte idénybeli első gólját.

"Továbbra is nagyon keményen kell dolgoznia a megfelelő kondíció elérése érdekében. Akkor még több gólt fog szerezni"

- tette hozzá Erik ten Hag.

A Manchester United legközelebb vasárnap lépett volna pályára, de II. Erzsébet királynő közelgő temetése miatt a Leeds United elleni bajnoki mérkőzést elhalasztották.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×