eur:
389.28
usd:
361.96
bux:
68141.32
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A Testnevelési Egyetem (TE) új központi épülete az átadásával egybekötött tanévnyitó ünnepség napján a XII. kerületi Alkotás utcában 2018. szeptember 18-án.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Sportkonferenciával nyitja a tanévet a Testnevelési Egyetem

Szerdától rendezik az V. Sport és Innováció Konferenciát számos izgalmas témával és a sportélethez kötődő ismert előadókkal.

Szeptember 14. és 16. között rendezik az V. Sport és Innováció Konferenciát, amelynek a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF), a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) és a Kézilabda-specifikus Módszertani központ ad otthont. A rendezvény fő témája: „Tehetségből teljesítmény”.

A rendezvény első napját a TF-en tartják, míg csütörtökön – két napra, szeptember 15-re és 16-ra – a NEKA-ra költözik az esemény – tudta meg az InfoRádió Mezei Dánieltől, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Marketing és PR Osztályának vezetőjétől.

Mint elmondta, ötödik alkalommal rendezik meg az eseményt, amelyen nemcsak a sporttudomány, hanem a teljes magyar sportélet képviselteti magát. Az első napon a fővárosban három különböző szekcióban zajlanak majd az előadások és a panelbeszélgetések, majd Balatonbogláron folytatódik a rendezvény. A felszólalok között lesznek a hazai sportvezetők, az élklubok vezetői, de elfogadta a felkérést Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívó is, míg az esemény fővédnöke Schmidt Ádám sportállamtitkár lesz.

"Az a célunk, hogy egy őszi évnyitót tartsunk ezentúl minden évben, a sportról, a sporttudományról és a sportinnovációról konferenciát" – mondta Mezei Dániel.

A háromnapos konferencia teljes programja itt érhető el.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×