eur:
388.51
usd:
360.62
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
A győztes Kós Hubert a célban a férfi 200 méteres vegyesúszás döntőjében a római vizes Európa-bajnokságon a Stadio Del Nuotóban 2022. augusztus 17-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Michael Phelps edzőjénél folytatja Kós Hubert

Az újdonsült Európa-bajnok bejelentette, hogy szeptembertől az Egyesült Államokban Bob Bowman edző irányításával készül.

Bob Bowman nevét minden idők legjobbja, a 23-szoros olimpiai bajnok Michael Phelps edzőjeként ismerte meg az úszóvilág. Jelenleg az Arizona State egyetemi csapatát vezeti – korábban itt edzett Bohus Richárd és Olasz Anna is. Bowman a budapesti világbajnokság idején üzent Kós Hubertnek, hogy szívesen látná őt is Arizonában – írja Facebook-posztjában a Magyar Úszó Szövetség.

Az új Európa-bajnok, a Duna Arénában a 200 és 400 vegyes úszásban remekelő francia Leon Marchand társaságában edz majd Bowman mester irányítása alatt. Mivel hamarosan az arizonai csapat tagja lesz Chase Kalisz is, így együtt készülhet az olimpiai bajnok, a világbajnok és az Európa-bajnok a világ egyik legjobb vegyesúszó trénerével.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×