eur:
394.01
usd:
365.63
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Zlatan Ibrahimovic svéd labdarúgócsillag kezében új mezével a csapat milánói központjában tartott bemutatásán 2020. január 3-án. A 38 éves Ibrahimovic nyolc év után visszatért a csapathoz, amelyben 2010 és 2012 között már játszott.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Matteo Corner

Megtörtént: Zlatan Ibrahimovic tényleg ráhúz egy évet a Milannál

Jövő nyárig meghosszabbította a szerződését, pedig az idén már nem is léphet pályára a 40 éves csatár.

Zlatan Ibrahimovic újabb egy évvel, 2023. június 30-ig meghosszabbította szerződését az AC Milan labdarúgóklubbal.

A milánóiak hétfőn jelentették be, hogy a svéd csatár megállapodása a 41. születésnapja után jár le. Egyéb részleteket nem közöltek. Sajtóértesülések szerint a 2021–22-es idényhez képest kevesebb fizetést kap, már csak azért is, mert májusi térdműtéte után várhatóan csak 2023-ban léphet legközelebb pályára.

Ibrahimovic 2020 januárjában kezdte meg karrierjének második időszakát az AC Milannal, amellyel 2011 után idén másodszor lett bajnok.

A 121-szeres svéd válogatott csatár az utóbbi szezonban mindössze 23 mérkőzésen lépett pályára, ezeken nyolc gólt szerzett és három gólpasszt adott.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×