eur:
394.89
usd:
370.5
bux:
65153.4
2024. április 19. péntek Emma
München, 2017. április 26.Carlo Ancelotti, a német Bayern München vezetőedzője a Borussia Dortmund elleni mérkőzésen a labdarúgó Német Kupa elődöntőjében Münchenben 2017. április 26-án. (MTI/EPA/Christian Bruna)
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

22 éves francia szűrőt vett horroráron a Real Madrid - videó

Aurélien Tchouaméni iránt a Liverpool és a PSG is érdeklődött, a BL-győztes vitte el a monacóit.

A Bajnokok Ligája-győztes, spanyol bajnok Real Madrid leigazolja a francia válogatott Aurélien Tchouaménit az AS Monaco labdarúgócsapatától.

A 22 éves középpályás - aki a védelemben is bevethető - hat évre szóló szerződést köt a királyi klubbal. Az egyesület szombati bejelentése szerint a játékos bemutatására kedden, a kötelező orvosi vizsgálatok után kerülhet sor.

Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra, az AS című szaklap és más spanyol médiumok azonban arról számoltak be - megbízható forrásra hivatkozva -, hogy a Real 80 millió eurót fizet a futballistáért. Ehhez az összeghez még eredményekhez köthető bónuszok is jöhetnek akár 20 millió euró értékben.

Tchouaméni eddig 11 meccset játszott és egy gólt szerzett a világbajnoki címvédő francia válogatottban, amellyel tavaly megnyerte a Nemzetek Ligáját.

A fiatal futballista iránt a hírek szerint a Liverpool és a Paris Saint-Germain is érdeklődött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×