eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Márton Gábor, a Fehérvár vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában játszott Budafoki MTE - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a fővárosi BMTE Stadionban 2020. augusztus 30-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Nem finomkodott az MTK Márton Gábor edző kirúgásakor

"Méltatlan" - ez a kifejezés mindent elárul, illetve az, hogy szó sincs az ilyenkor szokásos közös megegyezésről.

Az MTK Budapest vezetősége menesztette Márton Gábort, a labdarúgócsapat vezetőedzőjét.

A klub a honlapján arról írt szombaton, hogy Márton vezetése alatt a téli átigazolási szezonban érdemben megerősített keret sem volt képes beváltani a hozzá fűzött reményeket, az elmúlt két mérkőzésen mutatott teljesítmény pedig kifejezetten méltatlan a klub hagyományaihoz - a Pakstól és a Mezőkövesdtől is 4-0-ra kapott ki - és a válogatott játékosokkal tűzdelt keret erejéhez.

A vezetőedzői feladatokat az idény végéig megbízottként Horváth Dávid, a bajnokságát nagy fölénnyel vezető és így újabb ifjúsági BL indulás felé menetelő U19-es csapat jelenlegi vezetőedzője látja el.

A klub honlapján később bejelentették, hogy lemondott Polyák Balázs sportigazgató, akit 2017 nyarán neveztek ki a posztra. Utána a csapat visszajutott az NB I-be, ahol nem sikerült megkapaszkodnia, a következő szezonban újabb feljutás következett, amit bennmaradás követett az élvonalban.

"Bízom abban, hogy lépésemmel előidézem, hogy visszatérjen egyfajta pozitív légkör a stadionba" - mondta Polyák Balázs.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×