eur:
393.24
usd:
367.33
bux:
65863.72
2024. április 23. kedd Béla
Supka Attila, a Kisvárda Master Good vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában a Ferencvárosi TC ellen játszott mérkőzésen a kisvárdai Várkerti Stadionban 2021. április 17-én. Kisvárda Master Good-Ferencvárosi TC 0-0.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Kiesés elől menekülő csapat ellen botlott a dobogós Kisvárda

A bennmaradásért küzdő Mezőkövesd 2-1-re győzött a második helyért harcoló Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának első szombati mérkőzésén. Ezt követően jött a Puskás Akadémia szívessége is, a Ferencváros pedig köszönte szépen.

A szakadó esőben kezdődött mérkőzés elején egyértelműen a vendégek akarata érvényesült, akik hamar vezetést is szereztek. A játékrész derekára rendezte sorait a hazai csapat, amely egy szögletet követően egyenlített a jó iramú találkozón. A szünetig hátralévő időben viszont visszaesett a tempó, így a felek döntetlennel vonulhattak az öltözőbe.

A folytatásban már nem futballozott mezőnyfölényben a második helyért harcoló Kisvárda, sokkal kiegyenlítettebb játék zajlott a pályán, ráadásul a bennmaradásért küzdő Mezőkövesd egy szépségdíjas akció végén ismét előnybe került. Hátrányban ismét nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt a Kisvárda, amely hiába támadott többet, a szervezetten védekező vendégek biztosan őrizték meg minimális előnyüket a lefújásig.

Supka Attila vezetőedző együttese a sikerével kilenc pontra meglépett a kiesőhelyen álló Gyirmóttól és MTK Budapesttől.

OTP Bank Liga, 27. forduló:

Kisvárda Master Good-Mezőkövesd Zsóry FC 1-2 (1-1)

Kisvárda, 1520 néző, v.: Csonka

gólszerzők: Karabeljov (30.), illetve Jurina (8.), Cseke (67.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×