eur:
393.17
usd:
366.78
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
A 72 kilogrammos kategóriában induló Korpási Bálint az október 20-án kezdődő budapesti birkózó-világbajnokságra készülő kötöttfogású válogatott edzésén Tatán 2018. október 10-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Korpási Bálint még be sem jelentette visszavonulását, máris sportvezetői munkát vállalt

Méghozzá Dorogon, ahol megismerkedett a birkózással három évtizeddel ezelőtt.

A világ- és Európa-bajnok birkózó, Korpási Bálint lett az újjáalakult Dorogi Atlétikai Club spportmenedzsere.

A magyar szövetség híre szerint a 34 éves kötöttfogású versenyző - aki még hivatalosan nem jelentette be visszavonulását - dorogi szerepvállalása nem véletlen, mivel közel három évtizede a városban ismerkedett meg a birkózással.

"Bízom benne, hogy a dorogi sport múltjához hasonlóan a jövőben is szép országos és nemzetközi eredményeket fogunk elérni" - idézte a honlap Korpásit.

Az 1914-ben alapított Dorogi AC kilenc szakosztállyal - birkózás, darts, karate, kempó, kézilabda, kick-box, teke, tenisz, természetjárás - és több mint 500 igazolt versenyzővel kezdte meg az idei évet, s a városban azt szeretnék, ha ebben az esztendőben húsz százalékkal sikerülne növelni a sportolók számát.

A birkózó szakosztályt Struhács György korábbi szövetségi kapitány vezeti a jövőben.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×