eur:
395.28
usd:
371.96
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
A 2013-as Aranylabda két férfi jelöltje: Cristiano Ronaldo, a spanyol Real Madrid portugál csatára (b) és a címvédő Lionel Messi, a spanyol Barcelona argentin csatára sajtóértekezleten vesz részt Zürichben 2014. január 13-án, mielőtt este kihirdetik az Aranylabda nyertesének nevét.
Nyitókép: MTI/EPA/Steffen Schmidt

CR7 és Lionel Messi egy klubban? Lehetséges!

Ha Mauricio Pochettino a PSG kispadjáról Manchesterbe kerül, Párizsban pedig teljesülnek Zinédine Zidane feltételei, összejöhet a futballjelen non plus ultrája.

A nyáron edzőváltás történhet a Lionel Messit és Neymart is foglalkoztató francia szupercsapat, a Paris Saint-Germain kispadján.

Szerte Európában keringő sajtóhírek szerint a Mairicio Pochettino helyére az egykori Juventus- és Real Madrid-ikon francia Zinédine Zidane ülhet le, ő azonban a spanyol Marca információ szerint csak akkor vállalná a kihívást, ha újra együtt dolgozhatna azzal a Cristiano Ronaldóval, akivel komoly sikereket értek el Madridban.

Ez pedig nem jelentene mást, mint hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo – amennyiben nem igazak az egyébként is gyenge lábakon álló pletykák, melyek szerint Messi visszamegy a Barcelonába... – egy klubcsapatban folytathatná pályafutását a nyártól.

Az érintettek egyike sem nyilatkozik az ügyben, azonban amikor tavaly a Real Madridnál kitelt Zidane ideje, azt nyilatkozta, már csak egyetlen feladat érdekli igazán, a francia válogatott dirigálása.

Azóta Lionel Messi Párizsba igazolt. Cristiano Ronaldónak viszont élő szerződése van a Manchester Uniteddal – igaz, "mindössze" 25 millió euróért ment oda –, ahol igen szívesen látnák a kispadon a PSG jelenlegi edzőjét.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Újra itt vannak a kőkemény szívatások - Már nem kellenek a dolgozók?

Újra itt vannak a kőkemény szívatások - Már nem kellenek a dolgozók?

Úgy tűnik elmúlt az az időszak, amikor csak úgy kapkodtak a felvehető emberek iránt a cégek. Az USA-ban és szerte Nyugat-Európában enyhült a munkaerőpiac feszessége, így a cégek egyre válogatósabbak lettek a toborzás során, ami az elhúzódó állásinterjúkon is meglátszik. A korábban megszokotthoz képest általában több fordulón is bizonyítani kell a jelölteknek, akik gyakran összetettebb megoldandó feladatokat is kapnak. Előfordul az is, hogy az állásinterjúk után még hosszú ideig jegelik a jelölteket, amiben az is szerepet játszik, hogy a gazdasági helyzet bizonytalansága miatt nem is biztosak abban a cégek, hogy feltétlenül be kell tölteniük egy újonnan megnyílt, vagy üressé vált pozíciót, inkább kivárásra játszanak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×