eur:
393.1
usd:
367.26
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Xavi Hernandez and 10 Leo Messi from Argentina of FC Barcelona  during the La Liga football match between FC Barcelona v Real Sociedad at Camp Nou Stadium in Spain on May 20 of 2018. (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images)
Nyitókép: Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images)

Messi visszatért Barcelonába, Xavival vacsorázott

Váratlan születésnapi ajándékot kapott az FC Barcelona edzője.

Kedden ünnepli 42. születésnapját Xavi Hernandez, az FC Barcelona vezetőedzője, és hétfő estére érdekes vacsorameghívást kapott. A helyi lapok értesülései szerint egykori csapattársa, Lionel Messi tért vissza Párizsból Barcelonába, hogy személyesen köszöntse fel a katalán legendát. A vacsorán Messi régi társai közül részt vett Sergio Busquets és Jordi Alba is. Távozáskor az argentin csatár még az újságírók kérdéseire is válaszolgatott.

Xavi és Messi régóta jó barátok, de mostanában nem keresztezték egymás útját, hiszen Messi a nyáron szerződött a PSG-hez, Xavi pedig a katari edzősködés után az ősszel foglalta el a Barcelona kispadját.

A találkozót az tette lehetővé, hogy a nagy bajnokságok most kéthetes szünetet tartanak, vasárnap este még a Barcelona Alavesben nyert 1–0-ra, míg Messi is akkor tért vissza a koronavírus-fertőzése után a PSG-be, csereként szállt be a Reims ellen 4-0-ra megnyert meccsen.

Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával vettek őrizetbe egy embert a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×