eur:
389.24
usd:
360.77
bux:
68445.11
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
LONDON, ENGLAND - JUNE 28: Boris Becker attends the Wimbledon Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on June 28, 2021 in London, England. (Photo by Karwai Tang/WireImage)
Nyitókép: Karwai Tang/WireImage

Hét év börtönt kaphat Boris Becker

Túl sokáig rejtegette a vagyonát a végrehajtók elől a háromszoros wimbledoni bajnok.

Akár hét év börtönt is kaphat Boris Becker, a németek hatszoros Grand Slam-győztes teniszezője, aki ugyan öt éve személyi csődeljárást indított, de utána nem tett eleget a további előírásoknak – írja a 24.hu.

A háromszoros wimbledoni bajnok elleni vádirat 24 pontot tartalmaz, többek között azt is, hogy Nagy-Britanniában és Németországban is vagyont rejtett el a végrehajtók elől. A per március 21-én kezdődik Londonban, a southwarki koronabíróságon.

„Pozitív ember vagyok, és hiszek az angol igazságszolgáltatásban. Feszülten és idegesen várom a pert, de nem esem pánikba. Sikerült a mallorcai birtokom árából maradéktalanul visszafizetni a bankkal szemben fennálló adósságunkat. Teniszező voltam, nem tanultam közgazdaságtant vagy jogot. Ezért játékoskarrierem után tanácsadókra és menedzserekre támaszkodtam, akik nyilvánvalóan nem adtak jó tanácsot” – mondta az 54 éves exteniszező.

Címlapról ajánljuk
Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

A kínai–európai kapcsolatok megerősítése lehet Hszi Csin-ping európai körútjának legfőbb célja – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia Tanszékének oktatója. Bartók András arról is beszélt, hogy milyen témák kerülhetnek a középpontba a kínai államfő magyarországi látogatásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×