eur:
393.82
usd:
368.47
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
LIVERPOOL, ENGLAND - AUGUST 28: Liverpool manager Jurgen Klopp (L) greets Chelsea manager Thomas Tuchel before the Premier League match between Liverpool and Chelsea at Anfield on August 28, 2021 in Liverpool, England. (Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images)
Nyitókép: Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images

Jön az első Klopp–Tuchel-döntő

A Liverpool jutott be másodikként az angol labdarúgó Ligakupa fináléjába, miután az elődöntős párharc visszavágóján 2-0-ra győzött az Arsenal vendégeként.

A Liverpool egy hete hazai pályán emberelőnyben is csak gól nélküli döntetlent játszott a londoni Ágyúsokkal, akik viszont ezúttal már a 19. percben hátrányba kerültek a portugál válogatott Diogo Jota gólja miatt. A folytatásban az Arsenalnak nem sikerült bevennie a liverpooli kaput, Jota viszont a 79. percben megszerezte saját maga és csapata második találatát, amellyel el is dőlt a meccs.

A finálé másik résztvevője a Chelsea, a trófeáért február 27-én a Wembley Stadionban csapnak össze a felek. A két német sztáredző, Jürgen Klopp és Thomas Tuchel fináléban először találkozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×