eur:
393.02
usd:
366.37
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Szalai Ádám, az FSV Mainz 05 (j) és Santiago Ascacibar, a Hertha játékosa a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2021. május 3-i mérkőzésén Mainzban.
Nyitókép: MTI/EPA/GETTY/Alex Grimm

Műteni kell Szalai Ádámot

A jövő héten megműtik Szalai Ádámot, a Mainz magyar válogatott labdarúgóját.

A klub közleményében nem adott tájékoztatást arról, hogy milyen sérüléssel bajlódik a támadó, csupán annyit emelt ki, hogy orvosi javaslatra döntöttek a beavatkozás mellett, és néhány hétig nélkülözni kényszerülnek a játékost.

A 34 éves Szalai a múlt héten autóbalesetet szenvedett - épp a csapat edzésére tartott, amikor szalagkorlátnak ütközött -, szombaton nem is került a mainziak meccskeretébe. Hétfőn Bo Svensson vezetőedző azt nyilatkozta, hogy játékosára orvosi vizsgálat vár, ezért nem tudja, számíthat-e rá vagy sem.

Mint a Nemzeti Sport emlékeztet, az eset után kiderült, véraláfutás keletkezett a játékos nyakában, majd későbbi vizsgálatok megállapították, hogy olyan sérülést szenvedett, amely hosszú távon káros lehet az egészségére. A Kicker információi szerint ezért fejműtéten kell átesnie a játékosnak.

A támadó tíz mérkőzésen lépett pályára a német bajnokság most zajló idényében, nyolcszor a kispadról szállt be, és egy gólt szerzett.

A Mainz 16 fordulót követően a hatodik a Bundesliga tabelláján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×