eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
MUNICH, GERMANY - AUGUST 08: Joshua Kimmich of Bayern Munich warms up ahead the UEFA Champions League round of 16 second leg match between FC Bayern Muenchen and Chelsea FC at Allianz Arena on August 08, 2020 in Munich, Germany. (Photo by A. Hassenstein/Getty Images for FC Bayern)
Nyitókép: A. Hassenstein/Getty Images

Tüdőbeszivárgása van a Bayern München koronavíruson átesett, oltatlan szupersztárjának

A német válogatottnál is számításba vett Joshua Kimmich hetekig nem edzhet, az idei évre elfelejtheti a sportolást.

Idén már biztosan nem lép pályára a Bayern München válogatott középpályása, Joshua Kimmich.

Mint az Index a klub hivatalos honlapján észrevette, a Mainz, a Stuttgart- és a Wolfsburg-meccseket egyaránt kihagyó labdarúgónál szövődmények léptek fel a koronavírus-fertőzést követően.

A karanténja már letelt, jól is érzi magát, de a tüdejében lévő enyhe beszivárgás miatt nem állhat a csapat rendelkezésére, pihennie kell.

A labdarúgó korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nem vette fel a koronavírus elleni védőoltást; bár nem oltásellenes, további tudományos eredmények érdeklik a vakcináról.

Joshua Kimmich november közepe óta nem lépett pályára.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×