eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Jerez, 2014. január 29.Hajrá, Michael! felirat Michael Schumacher hétszeres Forma-1-es autós gyorsasági világbajnok korábbi csapatának, a Ferrarinak garázsa előtt a dél-spanyolországi Jerez versenypályáján 2014. január 29-én. Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos fejsérülést síelés közben a franciaországi Méribelben, azóta ápolják a grenoble-i egyetemi kórház idegsebészeti osztályán. (MTI/EPA/Jens Büttner)
Nyitókép: Jens Büttner

Kiderült, miért fordított hátat Schumacher családja a pilóta volt menedzserének

Willi Weber továbbra is fájlalja, hogy nem tartozik azok közé, akik meglátogathatják a 2013-as síbalesete óta a világtól elzártan lábadozó hétszeres világbajnokot.

Augusztus 27-én jelenik meg Willi Weber, Michael Schumacher egykori menedzserének önéletrajzi könyve.

A német legenda útját annak pályafutása nagy részében egyengető Weber a kötetben ír arról is, miként élte meg, hogy a hétszeres világbajnok 2013-as síbalesete óta a Schumacher-család tudomást sem vesz a létezérésről, a német RTL-nek pedig most elárulta, mi lehet ennek az oka – írja az Origo.

„A mai napig sem telefonon, sem levélben nem beszélünk. Most már tudom, hogy azon a fájdalmas napon kitörölt az életéből”

– utalt Corinna Schumacherre, Michael Schumacher feleségére és a 2013. december 29-én történt síbalesetre a 79 esztendős ex-menedzser a Benzin im Blut című kötetben.

„Hibát követtem el! – jelentette ki az RTL-nek. „Ha korábban tudtam volna, másképp cselekszem. A baleset után nem ültem azonnal repülőre és siettem a kórházba. Láttam a tömeget és arra gondoltam, nincs rá szükség, hogy most én is ott álljak. De ez rossz döntés volt, azonnal repülőre kellett volna ülnöm.”

Weber szerint tehát

a Schumacher-család azért orrolt meg rá, mert amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá, nem sietett a hétszeres világbajnok segítségére,

és nem utazott el a franciaországi Grenoble-be, ahol a korábbi pilótát kezelték.

A lap hozzáteszi, noha abban a belső körben nincs benne, akik meglátogathatják a világtól elzártan élő, továbbra is a felépülésért küzdő legendát, Weber állítja, „egy kicsit természetesen tudok az állapotáról”, ugyanakkor nem akar róla beszélni, mert számára semmi sem változott, és még mindig a nyolc évvel ezelőtti Michael Schumacher él az emlékezetében.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×