eur:
392.68
usd:
366
bux:
66623.14
2024. április 26. péntek Ervin
München, 2017. április 26.Carlo Ancelotti, a német Bayern München vezetőedzője a Borussia Dortmund elleni mérkőzésen a labdarúgó Német Kupa elődöntőjében Münchenben 2017. április 26-án. (MTI/EPA/Christian Bruna)
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Meglepő fordulat a nyári edzőkeringőben

Az angol sportsajtó több szereplője és a madridi Marca is azt állítja: a Real Madrid néhány órán belül bejelenti Carlo Ancelotti visszatérését.

A háromszoros BL-győztes olasz edző 2014-ben a királyi klubbal is megnyerte a serleget. 2013 és 2015 között két idényen keresztül irányította a spanyol sztárklubot. Az utóbbi időben az Evertonnál dolgozott.

A Real kispadjáról a szezon végén állt fel Zinedine Zidane, aki nyílt levélben fejtette ki, hogy a bizalom hiánya miatt távozott a klubtól.

A Real ebben a szezonban - 11 év után - trófea nélkül maradt, a La Ligában a városi rivális Atlético Madrid mögött második lett, a Bajnokok Ligájában a későbbi győztes Chelsea búcsúztatta az elődöntőben, a Király Kupában pedig már a 32 között kiesett.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×