eur:
393.29
usd:
366.25
bux:
66861.73
2024. április 26. péntek Ervin
Bruno Fernandes, a Manchester United játékosa  ünnepel, miután szabadrúgásból gólt lőtt az Angol Labdarúgó-szövetség Kupája, az FA-kupa negyedik fordulójában játszott Manchester United-Liverpool mérkőzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2021. január 24-én. A Manchester United 3-2-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Martin Rickett

Robog a Manchester United az Európa Liga megnyerése felé

Lehet még angol döntő a második számú európai labdarúgókupa-sorozatban.

A Manchester United házigazdaként 6-2-re legyőzte az AS Romát, a Villarreal pedig 2-1-re nyert az Arsenal ellen a labdarúgó Európa-liga elődöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

Manchesterben az olaszok a szünetben még 2-1-re vezettek, második találatukat a bosnyák Edin Dzeko lőtte, aki így már három különböző klub színeiben, három különböző versenysorozatban, három különböző évtizedben szerzett gólt az Old Traffordon.

Az első félidőben is eredményes Bruno Fernandes a második felvonásban tizenegyesből talált be, ez volt a huszadik gólja büntetőből a United színeiben.

Az Arsenal az első felvonásban egyszer sem találta el spanyol ellenfele kapuját, végül mégis sikerült olyan eredményt elérnie, amellyel életben tartotta döntőbe jutási esélyeit.

A visszavágókat egy hét múlva rendezik, a finálét pedig május 26-án játsszák Gdanskban.

Eredmények, elődöntő, első mérkőzések:

Villarreal (spanyol)-Arsenal (angol) 2-1 (2-0)

gólszerzők: Trigueros (5.), Albiol (29.), illetve Pépé (73., tizenegyesből)

kiállítva: Capoue (77.), illetve Ceballos (57.)

Manchester United (angol)-AS Roma (olasz) 6-2 (1-2)

g.: Fernandes (9., 71. - a másodikat tizenegyesből), Cavani (48., 64.), Pogba (75.), Greenwood (86.), illetve Pellegrini (15., tizenegyesből), Dzeko (34.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×