eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kubatov Gábor, az FTC elnöke beszél a csapat szurkolóival rendezett találkozón a budapesti Groupama Arénában 2016. április 21-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A Fradi már nézőkre készül

Kubatov Gábor klubelnök új kezdeményezést jelentett be.

A Ferencvárosi Torna Club és az FTC stadionjának üzemeltetője, a Sportfive a sorozatban harmadik bajnoki címét idén megszerző zöld-fehér csapat szezonbeli utolsó hazai bajnoki mérkőzésén, a Mezőkövesd ellen szombaton vendégül látja a Nemzet Hőseit, amennyiben meglesz időben a négymillió beoltott - olvasható az egyesület honlapján.

A klub azoknak szeretne köszönetet mondani, akik a pandémia alatt – közvetlen veszélynek kitéve magukat, a frontvonalban küzdve - is kiszolgálták az országot. A Fradi szombati mérkőzésére az orvosok, mentők, ápolók, rendőrök, katonák, katasztrófavédők jelentkezéseit várják, ők ingyen nézhetik meg a találkozót, de regisztrálniuk kell.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke arról is beszélt, hogy a jegyértékesítés már elkezdődött a szombati találkozóra, de csak akkor lehetnek nézők, ha addig meglesz a négymillió beoltott. A szerdai adatok 3,77 millióról szóltak, így talán éppen péntekre-szombatra lesz meg a nyitás újabb lépéséhez szükséges szám.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×