eur:
393.52
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg középpályása Jesse Marsch vezetőedzővel (j), miután csapata 5-0-ra győzött a másodosztályú Austria Lustenau ellen a labdarúgó Osztrák Kupa klagenfurti döntőjében 2020. május 29-én. Szoboszlai szabadrúgásból gólt szerzett a koronavírus-járvány miatt szurkolók jelenléte nélkül játszott mérkőzésen.
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Korábbi mestere lehet az új edzője Szoboszlai Dominiknak Lipcsében

Jesse Marsch érkezhet a Bayernhez távozó Julian Nagelsmann helyére az RB Leipzighez egybehangzó német sajtóinformációk szerint.

A Kicker és a Bild című német sportlapok értesülése szerint az amerikai Jesse Marsch megegyezett az RB Leipziggel, így idén nyártól ő lesz a három magyar labdarúgót foglalkoztató csapat vezetőedzője.

A 47 éves Marsch szerződése jövő nyárig szól a lipcseiek testvérklubjánál, a Red Bull Salzburgnál, és bár a közelmúltban visszautasította a Tottenham Hotspur ajánlatát, a Bundesliga-csapatnak igent mondott – írja a két újság.

Kedden vált hivatalossá, hogy a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot foglalkoztató RB Leipzig vezetőedzője, Julian Nagelsmann nyártól átveszi a Bayern München irányítását.

Amennyiben a hír igaznak bizonyul, Jesse Marsch érkezése azt jelenti, hogy a decemberben Salzburgból igazolt Szoboszlai ismét együtt dolgozhat korábbi trénerével. Az amerikai szakember korábban már volt segédedző Lipcsében, az osztrák testvércsapatot 2019 óta irányítja, és az elmúlt szezonban bajnoki és kupagyőzelemre vezette és a BL-ben is játszott Szoboszlai Dominik főszereplésével.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×