eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője csapatának a Bayern München ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. február 5-i mérkőzése előtt a berlini Olimpiai Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/Getty Images pool/Boris Streubel

Dárdaiék döntetlenje, visszatértek a Leipzig reményei

Lewandowski nélkül nem tudott győzni a Bayern a német labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.

A kezdőben két magyarral, Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló RB Leipzig már a Werder Bremen elleni első félidőben eldöntötték a három pont sorsát, ugyanis a spanyol Dani Olmo, valamint a norvég Alexander Sörloth két góljával 3-0-ra vezetett. Utóbbi második találatát a magyar védő készítette elő. A vége 4-1-es siker lett. A csapat harmadik magyarja, Szoboszlai Dominik továbbra sem bevethető.

A Bayern - amely szerdán a Bajnokok Ligájában hazai pályán kikapott a Paris Saint-Germaintől a negyeddöntő első felvonásán - ugyan Jamal Musiala találatával vezetett az Union Berlin ellen, végül meg kellett elégednie a döntetlennel. A bajorok előnye így öt pontra csökkent a lipcseiekkel szemben.

A Dárdai Pál edzette Hertha BSC négygólos döntetlent játszott vendégével, a Borussia Mönchengladbachhal úgy, hogy Yann Sommer kiállítása miatt a fővárosiak a 13. perctől emberelőnyben voltak. A tréner fia, Dárdai Márton végigjátszotta az összecsapást.

Bundesliga, 28. forduló:

Bayern München-Union Berlin 1-1 (0-0)

Hertha BSC-Borussia Mönchengladbach 2-2 (1-2)

Werder Bremen-RB Leipzig 1-4 (0-3)

Eintracht Frankfurt-VfL Wolfsburg 4-3 (2-1)

később:

VfB Stuttgart-Borussia Dortmund 18.30

pénteken játszották:

Arminia Bielefeld-SC Freiburg 1-0 (0-0)

vasárnap játsszák:

Schalke 04-Augsburg 15.30

1. FC Köln-FSV Mainz 18.00

hétfőn játsszák:

Hoffenheim-Bayer Leverkusen 20.30

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×