eur:
393.89
usd:
364.72
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
2019. november 30-án Bukarestben készített kép Ronald Koemanról, a holland válogatott szövetségi kapitányáról. A Barcelona labdarúgócsapata 2020. augusztus 19-én bejelentette, hogy az 57 éves Koeman lett a katalán csapat új edzője, szerződése két évre szól.
Nyitókép: MTI/AP/Petr David Josek

Megszületett a döntés Ronald Koeman jövőjéről a Barcelonánál

Ronald Koeman marad az FC Barcelona vezetőedzője – adta hírül a Catalunya Radio azt követően, hogy a holland szakember találkozott a katalán futballklub vezetőivel, köztük az elnöki tisztségbe egy hete beiktatott Joan Laportával.

A rádió értesülése szerint a vezérkar bizalmát fejezte ki Koeman iránt, aki a megbeszélésen leszögezte: azt szeretné, ha nagyobb befolyása lenne a klub átigazolási politikájára. Az egykori Barca-futballistából lett szakvezető tavaly augusztus óta vezeti a csapatot, szerződése 2022-ig érvényes.

A Barcelona jelenleg a spanyol bajnokság második helyén áll 28 meccsen gyűjtött 62 pontjával, négy ponttal lemaradva az Atlético Madridtól. Az együttes a spanyol Király Kupában döntőt játszik április 17-én az Athletic Bilbaóval, a Bajnokok Ligájából viszont kiesett: a nyolcaddöntős párharcban a Paris Saint-Germain parancsolt neki megálljt.

A BL-búcsú után Laporta, aki megválasztása előtt még nyitva hagyta az edzőkérdést, a múlt héten már azt mondta: szerinte Koeman irányításával a csapat jobb lett, és tovább fejlődik.

"Ronald, bízunk benned" – mondta a klubvezető az új elnökség nevében, új szezoncélként a kupagyőzelmet és a bajnoki címet jelölve meg.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×