eur:
389.31
usd:
363.01
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Bodó Richárd gólöröme a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában játszott Magyarország - Katar mérkőzésen Koppenhágában 2019. január 14-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Másodszor is koronavírusos a kézilabda-válogatott sztárja

Bodó Richárd szomorú és csalódott.

Bodó Richárdnak a magyar férfi kézilabda-válogatott március 12-i, valamint március 14-i, Szlovákia elleni Euro Kupa-mérkőzését megelőző kötelező PCR-tesztje pozitív eredményt mutatott.

A teszt a felkészülést megelőzően történt, így a válogatott tagjainak nem kell karanténba vonulnia. A játékos jól van, tünetei nincsenek. A játékos járványügyi elkülönítése megtörtént, jelenleg karanténidejét tölti.

„Nagyon szomorú és csalódott vagyok a történtek miatt. Ősszel a csapatból elsőként kaptam el a koronavírust, most pedig ismét fertőzött vagyok. Nem nagyon tudok mit mondani, rendkívül lesújtott a hír. Jól voltam, jó formában, vasárnap a Balatonfüred ellen 9 gólig jutottam. Alig vártam a válogatott összetartást, a Szegeddel pedig a Veszprém elleni rangadóra, a Kielre, illetve a Magyar Kupa befejező részére készültünk, ezek azok a mérkőzések, a szezonnak ez a szakasza az, amit a legjobban várok mindig. Nincs mit tennem, most sokadszor következik a kötelező pihenés, nagyon remélem, hogy tüneteim ezúttal nem lesznek” – mondta a szegedi átlövő az MKSZ honlapjának.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×